Esküvői fotózás: 

Az életetek egyik legszebb napján nem elhanyagolható, hogy milyen esküvői képek készülnek. Az esküvői fotózás során elkészült  képeknek vissza kell adnia, a színeket, a hangulatot, az élményt, mindent amit Te ott akkor éreztél láttál, hogy mikor a képeket nézed újra ugyan azt tudd felidézni átélni. A fotózás menete mindig rajtad múlik. Te döntöd el, hogy mit, mikor és hogyan szeretnél. Én ehhez a hozzáértésemet és tanácsaimat tudom adni, ami akár hasznos is lehet. Az esküvőre való hangolódás már megkezdődhet egy kreatív jegyes fotózással. Este sötétben  vagy napközben a városban street fotó jelleggel, az általad kiválasztott helyszínen 1-2 órában laza még az esküvői izgalomtól mentes képek készülhetnek, akár az első randi helyszínén. A hófehér esküvői ruhában egyedi UV fotók is készülhetnek, mely valóban látványos szinvilágot és hatást ad a képeknek.


Esküvői fotózás alap csomag:

Egy vagy két szertartás fotózása, a szertartást követő gratulációk fotózása.  
 

Esküvői fotózás party csomag:

Egy vagy két szertartás fotózása, a szertartást követő gratulációk, majd az esti buli fotózása hajnal 01.00. (1óra után külön kérésre külön díj ellenében) 
 

Esküvői fotózás full party csomag:

Fotózás már a délelőtti készülődéstől kezdve az esti bulin át hajnal 01.00-ig. (1óra után külön kérésre külön díj ellenében)  
 

Egyedi csomag:

A fotózás a megrendelő igénye szerint alakul. 
 

Selfiebox szolgáltatás:

Az esküvői rendezvényre lehetőség van külön sselfiebox szolgáltatást kérni. www.selfieparifoto.hu Ha a fotózást mi csináljuk, akkor a a selfibox szolgátatás díja kedvezményes az esküvő napjára. A díj az igényelt képek számán múlik.
 

Vintage retró fotóbusz az esküvőre:

Amennyiben  a fotózáshoz a Zoltánfotót választod, akkor az esküvőre egy vintage retro kialakítású fotóbusszal érkezem, amit a fotózások során külön díjfizetés nélkül fel tudunk használni, és ezzel is egyedi kreatív esküvői képek készülhetnek. Az ehhez szükséges kellékeket is ingyenesen biztosítom. részletesebb infó: vintage fotóbusz