Esküvői fotózás: 

Az életetek egyik legszebb napján nem elhanyagolható, hogy milyen esküvői képek készülnek. Az esküvői fotózás során elkészült  képeknek vissza kell adnia, a színeket, a hangulatot, az élményt, mindent amit Te ott akkor éreztél láttál, hogy mikor a képeket nézed újra ugyan azt tudd felidézni átélni. A fotózás menete mindig rajtad múlik. Te döntöd el, hogy mit, mikor és hogyan szeretnél. Én ehhez a hozzáértésemet és tanácsaimat tudom adni, ami akár hasznos is lehet. Az esküvői fotózás már megkezdődhet egy kreatív jegyes fotózással. Itt az általad kiválasztott helyszínen 1-2 órában laza még az esküvői izgalomtól mentes képek készülhetnek, akár az első randi helyszínén.


Esküvői fotózás alap csomag:

Egy vagy két szertartás fotózása, a szertartást követő gratulációk fotózása.  Átadásra kerül minimum 150db szerkesztett kép. Ebből 15db kép egyedi utómunkával szerkesztve, effektezve.
 

Esküvői fotózás party csomag:

Egy vagy két szertartás fotózása, a szertartást követő gratulációk, majd az esti buli fotózása hajnal 01.00. (1óra után külön kérésre külön díj ellenében)  Átadásra kerül minimum 400db kép. Ebből 40db kép egyedi utómunkával szerkesztve, effektezve. 
 

Esküvői fotózás full party csomag:

Fotózás már a délelőtti készülődéstől kezdve az esti bulin át hajnal 01.00-ig. (1óra után külön kérésre külön díj ellenében)  Átadásra kerül minimum 550db kép. Ebből 50db kép egyedi utómunkával szerkesztve. 

 

Egyedi csomag:

A fotózás a megrendelő igénye szerint alakul. Megbeszélés tárgya a kezdés a befejezés, a helyszín az időtartam. Itt minden olyan igény kérhető, ami a standard igényektől eltér.