Esküvői fotózás: 

Az életetek egyik legszebb napján nem elhanyagolható, hogy milyen esküvői képek készülnek. Az esküvői fotózás során elkészült  képeknek vissza kell adnia, a színeket, a hangulatot, az élményt, mindent amit Te ott akkor éreztél láttál, hogy mikor a képeket nézed újra ugyan azt tudd felidézni átélni. A fotózás menete mindig rajtad múlik. Te döntöd el, hogy mit, mikor és hogyan szeretnél. Én ehhez a hozzáértésemet és tanácsaimat tudom adni, ami akár hasznos is lehet. Az esküvőre való hangolódás már megkezdődhet egy kreatív jegyes fotózással. Este sötétben  vagy napközben a városban street fotó jelleggel, az általad kiválasztott helyszínen 1-2 órában laza még az esküvői izgalomtól mentes képek készülhetnek, akár az első randi helyszínén. A hófehér esküvői ruhában egyedi UV fotók is készülhetnek, mely valóban látványos szinvilágot és hatást ad a képeknek.


Esküvői fotózás alap csomag:

Egy vagy két szertartás fotózása, a szertartást követő gratulációk fotózása.  Átadásra kerül 100-150db szerkesztett kép. Ebből 15db kép egyedi utómunkával szerkesztve, effektezve.
 

Esküvői fotózás party csomag:

Egy vagy két szertartás fotózása, a szertartást követő gratulációk, majd az esti buli fotózása hajnal 01.00. (1óra után külön kérésre külön díj ellenében)  Átadásra kerül minimum 550db kép. Ebből 40db kép egyedi utómunkával szerkesztve, effektezve. 
 

Esküvői fotózás full party csomag:

Fotózás már a délelőtti készülődéstől kezdve az esti bulin át hajnal 01.00-ig. (1óra után külön kérésre külön díj ellenében)  Átadásra kerül minimum 750db kép. Ebből 50db kép egyedi utómunkával szerkesztve. Ajándék 1 óra selfiebox max 20db kép.
 

Egyedi csomag:

A fotózás a megrendelő igénye szerint alakul. Megbeszélés tárgya a kezdés a befejezés, a helyszín az időtartam. Itt minden olyan igény kérhető, ami a standard igényektől eltér.
 

Selfiebox szolgáltatás:

Az esküvői rendezvényre lehetőség van külön sselfiebox szolgáltatást kérni. www.selfieparifoto.hu Ha a fotózást mi csináljuk, akkor a a selfibox szolgátatás díja kedvezményes az esküvő napjára. A díj az igényelt képek számán múlik.