Több szolgáltatás egy döntés:


Egyedi, esküvőhöz, rendezvényhez kapcsolodó szolgáltatásainkkal igyekszünk minden igényt kielégíteni. Ezzel is segíteni, egyszerűsíteni a megrendelők döntését.

Fotó slideshow készítés:

Esküvőre, születésnapi partyra, a részünkre megküldött fotókból zenével szerkesztett egyedi slideshow készítése.  A fotókat külditek, és mi megszerkesztjük akár feliratozva is.
De már a kész esküvői, kreatív, jegyes fotókból is megoldjuk az elkészítést. 50db kép esetén 2,5-3,5 perces slideshow a végeredmény.
Szolgáltatás díja: 50 db fotóból 15.000Ft. Minden további fotó 150Ft/db.
 

Esküvői-party fotósarok:

Ha igény van rá, akkor az esküvői, vagy bármely partyra, profi világítással és háttérrel mobil fotófalat tudunk felállítani. (2,1 magas 1,5m széles)  Itt a rendezvény ideje alatt vidám kreatív képek, vagy profi portréképek készíthetők. A képek utólag szerkesztve lesznek, és nyomtatható méretben 1920X1080 (Full Hd) kerülnek utólag átadásra digitális formában.
Szolgáltatás díja: Ha már a helyszínen vagyunk 2 óra szolgáltatás 30.000Ft.   4 óra szolgáltatás 50.000Ft
                              Ha csak külön ilyen szolgáltatást rendelnek, akkor minden esetben a díj egyedi.
Választható hátterek:
Ezeken kívül még fekete, vagy fehér háttér is választható.

        

 

Esküvői videó készítése:

Cégünk további szolgáltatásai esküvői és rendezvény videózás hagyományos kézi kamerákkal és  levegőből drónnal, Full Hd, vagy akár 4K minőségben. Erről a légivideófotó oldalon lehet részleteket   olvasni, vagy a facebook oldalon találtok meg minket.
Szolgáltatás díja: Minden esetben az igényektől függően egyedi
 

Esküvőre zenekar-zenész:

Ha nem minket választottál, de még zenekart esküvői zenészt keresel, akkor abban is tudunk segíteni. Esküvői zenekar a Retro partyzenekar az igazi bulik és rendezvények zenekara. Ha egyszemélyes zenészt keresel az esküvődre rendezvényedre, akkor a Slágerbuli a jó megoldás. Kicsi helyigény de hatalmas hangulat. Magyar és külföldi slágerek a 7 -es évektől napjainkig, igény szerinti mulatós zenével. Saját hang és fénytechnika, kevés szünet és sok zene.
Szolgáltatás díja: Mindkét esetben egyedi a távolságtól, a rendelkezésre állás idejétől és a rendezvény létszámától függően.