Több szolgáltatás egy döntés:


Egyedi, esküvőhöz, rendezvényhez kapcsolodó szolgáltatásainkkal igyekszünk minden igényt kielégíteni. Ezzel is segíteni, egyszerűsíteni a megrendelők döntését.

Fotó slideshow készítés:

Esküvőre, születésnapi partyra, a részünkre megküldött fotókból zenével szerkesztett egyedi slideshow készítése.  A fotókat külditek, és mi megszerkesztjük akár feliratozva is.
De már a kész esküvői, kreatív, jegyes fotókból is megoldjuk az elkészítést. 50db kép esetén 2,5-3,5 perces slideshow a végeredmény.
Szolgáltatás díja: 50 db fotóból 15.000Ft. Minden további fotó 150Ft/db.
 

Selfiebox-selfiefotó:

Esküvőre, céges vagy magán rendezvényre a selfiebox tökéletes partyhangulatot garantál.  Profi világítás és háttér érintő képernyős selfiebox, azonnali 10X15cm fényképnyomtatás.
Nem polaroid, így azonnal megfogható, és írható rá. Akár albumba is tökéletes. Igény szerint képeslapként feladható fényképnyomtatás. Részletek a selfiepartyfotó oldalon.
Választható hátterek:
Ezeken kívül még fekete, vagy fehér háttér is választható.

        

 

Esküvői videó készítése:

Cégünk további szolgáltatásai esküvői és rendezvény videózás hagyományos kézi kamerákkal és  levegőből drónnal, Full Hd, vagy akár 4K minőségben. Erről a légivideófotó oldalon lehet részleteket   olvasni, vagy a facebook oldalon találtok meg minket.
Szolgáltatás díja: Minden esetben az igényektől függően egyedi
 

Esküvőre zenekar-zenész:

Ha nem minket választottál, de még zenekart esküvői zenészt keresel, akkor abban is tudunk segíteni. Esküvői zenekar a Retro partyzenekar az igazi bulik és rendezvények zenekara. Ha egyszemélyes zenészt keresel az esküvődre rendezvényedre, akkor a Slágerbuli a jó megoldás. Kicsi helyigény de hatalmas hangulat. Magyar és külföldi slágerek a 7 -es évektől napjainkig, igény szerinti mulatós zenével. Saját hang és fénytechnika, kevés szünet és sok zene.
Szolgáltatás díja: Mindkét esetben egyedi a távolságtól, a rendelkezésre állás idejétől és a rendezvény létszámától függően.